VLEVIA GROUP S.A. / N.V.

Van de aankoop van levend vee tot de levering van afgewerkte producten, Vlevia stelt alles in het werk om haar kwaliteitseisen in elke fase van het productieproces toe te passen.

In dat opzicht onderhouden we nauwe banden met onze fokkers, staat onze werkplaats in Moeskroen rechtstreeks in verbinding met het slachthuis en hebben we de logistiek en het transport van onze producten in België in eigen beheer.

Aankoop van levend vee

Les acheteurs de Vlevia sélectionnent du bétail de premier choix auprès d’éleveurs et d’engraisseurs partout en Belgique. Ils prennent notamment en compte le sexe, l’âge, le poids et la race de l’animal.

Slachten

De afdeling in Moeskroen staat rechtstreeks in verbinding met het slachthuis van Euro Meat Group, het meest moderne slachthuis van het land. Op die manier kunnen we steeds de versheid garanderen van het vlees dat onze werkplaats verlaat. We leven uiteraard alle geldende richtlijnen na betreffende de bescherming van het dierenwelzijn. Op die manier behoeden we het vee voor stressvolle situaties voordat het naar het slachthuis gaat.

Versnijding, verwerking en commercialisering van vlees op grote schaal 

Het is de kern van ons beroep: we slachten, verwerken en commercialiseren vlees in karkas en vlees dat onder beschermende atmosfeer of vacuüm verpakt is.

Transport en logistiek 

Om het hele productieproces onder controle te houden en ervoor te zorgen dat het vlees steeds gekoeld blijft, beschikt Vlevia over haar eigen gekoelde opslagplaatsen en een grote voertuigenvloot, van bestelwagens tot vrachtwagens, om de producten te leveren.

 

Die verticale integratie geeft Vlevia ook de noodzakelijke flexibiliteit om aan de eisen van elke klant te beantwoorden.

 

 

Nieuws

De partners van 

Vlevia getuigen